✓ 24 maanden garantie ✓ Europees keurmerk ✓ Als nieuw

BEST CHOICE. BETTER FEELING.

Waarom maakt Friendly Mobiles het verschil?
U zal waarschijnlijk net zo veel van Apple producten houden als wij. Hoe het apparaat ontworpen is, hoe het eruit ziet en vooral het gemak van het gebruiken.

Waarschijnlijk wel alles, nou ja alles, de prijs is meestal een puntje, maar wellicht ook de belasting op ons milieu. Consumentenelektonica is al verantwoordelijk voor 70% van het giftige afval op stort plaatsen. 

Beter als nieuw iPhones

iPhones, iPads en zelfs Macs worden vaak vervangen voor enkel en alleen de reden dat er een nieuw model op de markt is gekomen. Dit terwijl het apparaat zelf nog prima functioneert en de techniek in het apparaat geen nanoseconde van zijn originele rekencapaciteit is verloren.

Wij van Friendly Mobiles vinden dat dit beter kan. Wij brengen u de Apple apparaten die eruit zien als nieuw, presteren als nieuw, maar voor een veel betere prijs.
Ook helpt u hieraan mee dat er minder afval wordt geproduceerd en het is daarom beter voor het milieu. Al onze producten worden volledig getest met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat al onze producten volledig functioneren.

Alles wat niet de fabrieksstandaard haalt zal worden vervangen zodat het product optimaal functioneerd. Glas en behuizingen worden gepolijst en intern volledig nagekeken. Hierdoor zal het product eruit zien en functioneren als nieuw.

Dat noemen wij Premium Refurbished!

Dit is onze betekenis van Best choice, Better feeling!