Ogen Open, Tech Fanatics: Apple lanceert de iPhone 9!

Wat ooit een idee was, wordt binnenkort werkelijkheid, aangezien Apple zich klaarmaakt om zijn gloednieuwe iPhone-model, de iPhone 9, te lanceren! Het gerucht gaat dat het nieuwste iPhone-model ergens eind maart op de markt zal komen. De iPhone 9 is een langlopend project geweest voor de tech-mogul en zal na enige vertragingen eind maart nog steeds worden uitgebracht.

Interessant genoeg is er ook het verwachte gesprek dat Apple de gloednieuwe iPhone SE 2 lanceert. Hoewel het nog onduidelijk is, zijn sommige bronnen van mening dat de iPhone SE 2 daadwerkelijk zal worden gepresenteerd als de iPhone 9, terwijl anderen speculeren dat

Apple inderdaad twee zou kunnen uitbrengen afzonderlijke telefoons.
Zoals je weet, werd de eerste iPhone SE in eerste instantie uitgebracht in 2016, samen met de lancering van de iPhone 6S en 6S Plus. Destijds en zelfs nu blijft het model behoorlijk populair, vooral dankzij het vier inch touchscreen, wat het ontwerp compact en praktisch maakt, vooral in vergelijking met de iPhone 6s en iPhone 7.

Een andere reden waarom we zo uitkijken naar de lancering van de iPhone SE 2 is kosten versus prestaties. De iPhone 9 is niet alleen een krachtig apparaat, maar heeft ook een zeer redelijke prijs. Zoals je kunt raden, is dit apparaat behoorlijk populair bij Apple-gebruikers.
Dus we beschouwen het graag als de universele iPhone-favoriet.

Kunnen we in details gaan?

Natuurlijk werd er veel gespeculeerd over de iPhone SE, waaronder het gepraat over een edge-to-edge display. Maar, zelfs qua prestaties, besloot Apple om te ontsporen van het bekende patroon en heeft andere plannen voor het apparaat. De nieuwe iPhone SE 2 gebruikt namelijk een vingerafdruk-ID-scanner en bevat geverifieerde beveiligingsapps van Apple, zoals mobiel bankieren. Van wat we hebben gehoord, wordt er ook beweerd dat de telefoon 64 GB ingebouwde opslag, Wi-Fi 802.11 b / g / n, GPS en Lightning-connector bevat. Bovendien zal de telefoon waarschijnlijk worden geleverd met sensoren die de accelerometer versterken, een omgevingslichtsensor, een naderingssensor en een kompas.
In termen van prijs hoorden we via de wijnstok dat het ergens rond de $ 399 zou moeten komen, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Hoe zit het met de zorgen over het coronavirus?

Ondanks het aandringen op release, wordt het voor Apple gecompliceerd als gevolg van de recente uitbraak van het coronavirus. Volgens gefluister zou de omvang van het coronavirus de verkoop van Apple zelfs kunnen verminderen. Helaas betekent dit ook dat Apple de massaproductie van de iPhone 9 zou kunnen uitstellen. Aanvankelijk kondigde Apple aan dat het de iPhone SE 2 eind maart zou presenteren en in april op de markt zou brengen.

Nu kan Apple echter worden gedwongen de lancering te stoppen, aangezien de meeste fabrieken in China nu zijn gesloten vanwege een nationale noodtoestand. Dat maakt de verhoogde productie van de iPhone SE 2 natuurlijk moeilijker en veeleisender, maar Apple moet nog een verklaring hierover afgeven.

Dus, hoop nog niet op je hoop, maar verlies ook geen hoop, want april komt eraan en een geweldig product is altijd het wachten waard!